Låna 1000 kr


Här följer info för dig som vill låna 1000 kr snabbt och få besked direkt.

Idag finns det flera bra kreditgivare på den svenska marknaden att vända sig till, och förutsatt att du får ditt lån beviljat kan du få in din tusenlapp på bankkontot redan om några timmar. En sak: låna inte om du inte kan betala tillbaka pengarna! Att låna 1000 kr är förvisso en liten summa, men likväl ska denna lilla summa betalas tillbaka inom gällande kreditperiod.

Lura inte dig själv och lägg ner lika mycket tid på att jämföra olika lånekostnader som om du skulle tagit ett större lån. För att hjälpa dig på traven har vi framöver listat 3 bra alternativ, varav ett är helt gratis (dvs ränte-och kostandsfritt) vid första låneansökningen.

3 Lånegivare att låna tusen kronor ifrån!

Vivus Finance = 0 kr

Vivus.se sätter för närvarande hård press på alla konkurrenter genom att låta alla nya, godkända kunder ta sitt första lån gratis (gäller upp till fyratusen kronor). Behöver du låna 1000 kr snabbt är det här förstås ett ypperligt alternativ. Läs mer om Vivus här.

OK Money = 250 kr

Att låna 1000 kronor hos OK Money är inga konstigheter. Du kan fixa allt online eller med hjälp av din mobiletelefon. För att beviljas ett snabblån hos OK Money krävs behöver du minst vara arton år gammal. Standaråterbetalningstiden för ett lån på tusen kronor är trettio dagar och du får ett preliminärt besked inom ett par minuter.

Blir du godkänd har du pengarna på ditt konto inom kort. För närvarande kostar det 250 kr i effektiv ränta att låna 1000 kr snabbt från OK Money.

SMS Pengar = 0 kr eller 280 kr

SMSPengar har tagit upp jakten på Vivus så tillvida att man erbjuder nya kunder att ta första lånet räntefritt, vilket enbart gäller beloppet 1000 kr. Med andra ord: ett alldeles utmärkt tillfälle för dig som behöver låna en linné att få en kostnadsfri kredit. Läs mer om SMSPengar

Läs även mer om att låna:

Osäker på hur du går tillväga vid sms-lån och mikrolån?

Ta en titt i våra Vanliga Frågor.

…bara en tusenlapp?

Ja, det är inget stort lån det handlar om. Men, och detta är viktigt, likväl så är det en lån som ska betalas tillbaka. I det flesta fall är återbetalningstiden dessutom väldigt kort. Gängse norm för låneperiod är en månad (30 dar), i mer sällsynta fall löper lånet i upp till 60 dagar.

Poängen är hursomhelst att lånet ska amorteras och lösas inom en relativt kort tidperiod. Detta ska du alltid ha i åtanke innan du lämnar in din ansökan.

Undvik detta
Du är snett ute i din ekonomi, och i ditt tänkande överhuvudtaget, om du tar ett lån för att lösa ett annat. Okej, det är kanske, om vi ska vara noga, en aning kategoriskt uttryckt. Rent principiellt är det helt okej att lösa ett lån med ett annat, om det nya lånet ger en bättre ränta och bättre villkor. Men det är sällan fallet vad gäller smålån.