Låna 2000 kr


Här listar vi kreditgivare och långivare och jämför priser/ränta/avgifter för dig som vill låna 2000 kr .

Lånar du 2000 kr på en vardag (vanligtvis innan klockan 13.00) under ordinarie öppettider kan du ha dina pengar tillhanda på bankkontot redan samma dag.

Givetvis förutsätter detta att du blir godkänd för lån. Och även om det kan tyckas vara en liten summa att låna, är kreditföretag lika noga med att göra en kreditupplysning.

Det är också begränsat att låna om du har betalningsanmärkningar. Vi kommer att tipsa om ett företag här nedanför där du kan låna trots betalningsanmärkning.

3 Låneföretag med extra förmånliga villkor

Vivus = låna för 0 kr

Det finns inte många kreditföretag för snabblån som klarar av att konkurrera med Vivus Finance just nu. Varför? Ja, det går ju liksom inte att bli billigare än gratis, eller hur? Här kan du nämligen låna 2000 kr direkt till en ränta på inga pengar alls. Oslagbart! Läs mer om Vivus

Nanokredit- kan du låna femhundra mindre så blir det gratis!

Kan du nöja dig med att låna 500 kr mindre än 2000 kr, det vill säga femtionhundra spänn, så kan du just nu få första lånet gratis hos Nanokredit. Det är även, vid jämförelse med i princip 99% av alla andra låneföretg, prisvärt att ta ett lån på tvåtusen här – då hamnar kostnaden på totalt 328 kr. Läs mer om Nanokredit.

Kredit365 – accepterar ekonomiska sneseglingar

Låna 2000 kr trots betalningsanmärkningar? Ja, då bör du vända dig till kredit365. Denna lånegivare säger nämligen inte per automatik nej till din låneansökning om du har betalningsanmärkning. Att låna tvåtusen kronor snabbt här är dessutom relativt billigt som mikrolån, med en effektiv ränta på 291 kr.

Läs även mer om att låna:

Vill du veta mer om hur du går tillväga för att ta ett sms-lån? Vill du veta mer om vad för slags kriterier och låneprofil som gäller för att låna 2000 kr?
Då rekommenderar vi att du läser på i våra Vanliga Frågor.

Hur fort får man besked?”

Hur lång tid det tar att få svar på en låneansökning beror på flera faktorer. Storleken på lånebeloppet är en högst väsentlig faktor. Ju mer pengar du vill låna, desto mer rigorös kreditkontoll krävs – och ju längre tid kommer det ta av få besked. Enligt den här logiken är det därför inte så konstigt att du kan få omedelbart besked när du vill ta ett smålån.

Följaktligen. I de allra flesta fall får du besked direkt när du fyllt i och skickat in din ansökan. Och om du uppfyller företagets lånekrav, så är det fullt möjligt att du har pengarna tillgängliga på ditt bankkonto inom ett par timmar.

Vad finns det för risker?

Enligt vår mening finns det bara en ”risk” med att ta ett mikrolån på exempelvis 2000 kr. Och det är att räntan kan springa iväg ordentligt om du inte amorterar lånet enligt avtal. Vilket inte är speciellt konstigt. All slags utlåning (och ekonomiska transaktioner överhuvudtaget) bygger på att man som kund följer sin del av avtalet – och återbetalar lånet enligt överenskommelsen.

För mikrolån är risken betydligt högre för kreditgivaren, vilket i sin tur innebär en större ”riskkompensation” i form av högre räntor.